Kerstgroet

Beste Rodenburgers,

Het jaar is bijna ten einde en we mogen rustig stellen dat het in alle opzichten een bewogen jaar is geweest. Een jaar met veel positieve punten maar helaas ook met moeilijke momenten en keuzes. Laten we beginnen te zeggen dat we ongelofelijk trots en enthousiast zijn over de inzet van alle vrijwilligers het afgelopen jaar. Er zijn nieuwe initiatieven geboren en op poten gezet en veelal ook helemaal geïmplementeerd dan wel uitgevoerd. En dat allemaal in een steeds veranderende tijd die ons als mens, commissies, bestuur en club dwingt keuzes te maken die we soms ook weer moeten bijstellen. Alles met in het achterhoofd wat ons als Rodenburgers samenbrengt. Namelijk samen van jong tot oud, van recreatief tot prestatiegericht, van actief tot passief genieten van de korfbalsport. De sport die door COVID-19 afgelopen jaar soms wel, half, of soms helemaal niet beoefend kon worden door wisselend advies van de overheid, door meningen van de leden of door een keuze van het KNKV. Dit heeft niet alleen betrekking gehad op het uitoefenen van de sport maar ook op de voortgang in de samenwerking met OWK en Sparta. Dit staat op dit moment stil vangwege corona en zodra versoepelingen aan de orde zijn zullen de gesprekken weer opgepakt gaan worden. Wij houden jullie op de hoogte als er ontwikkelingen zijn. Ondanks dat er veel half of niet kan, zien wij het afgelopen jaar dat er een ledengroei is en zeker zo belangrijk dat onze bestaande leden allemaal gebleven zijn. Dat stemt ons enorm positief en wij willen alle leden dan ook bedanken voor de steun en het vertrouwen dat er wordt gegeven aan Rodenburg. De fantastische inzet die door de leden is getoond bij het inpakken van de kerstpakketten en de grote club actie brengen ons een mooie extra waardoor we kunnen blijven investeren en innoveren. Ook het feit dat wij afgelopen jaar een aantal nieuwe sponsors hebben weten te vinden waaronder hoofdsponsor HHZ die bereid zijn te investeren in de toekomst van Rodenburg, stemt ons positief en geeft ons energie en moed om deze koers vast te houden en het vizier op een sportief 2021 te zetten. Een jaar waarin we naar verwachting weer samen mogen komen voor onze korfbalsport. Voor nu rest ons niks anders dan iedereen te bedanken voor de steun, energie, flexibiliteit, ideeën, geduld en vertrouwen dat wij afgelopen jaar van jullie hebben ontvangen. Namens de voorzitters, fijne en bovenal gezonde feestdagen gewenst.

Groetjes,

Mirjam en Bart