Beëindiging samenwerkingsplannen met Sparta en OWK!

Afgelopen woensdagavond heeft KV Sparta laten weten geen draagvlak te vinden bij hun huidige selectie en het bestuur op het gebied van samenwerken.

Daarmee zijn de samenwerkingsplannen op selectieniveau die we voor ogen hadden met de 3 verenigingen van de baan. Teleurstellend in deze fase!

Voor de huidige combi-junioren heeft dit zeker consequenties voor volgend seizoen. De TC zal hierover in gesprek gaan met de junioren en we gaan er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Voor alle andere combi-jeugdteams heeft het beëindigen van de samenwerkingsplannen geen consequenties. 


Met het beëindigen van de samenwerkingsplannen is de toekomst voor Rodenburg zeker niet verloren. Wij gaan onze energie in nieuwe mogelijkheden steken en waar nodig onze doelen bijstellen.

Het KNKV zal ons hierin ondersteunen met cijfers en advies. Ook zij zien veel potentie en kansen voor een goede toekomst voor onze mooie vereniging.

Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en hopen we jullie zo snel mogelijk terug te zien op het korfbalveld. Daar waar verbinden en plezier voorop staan!