Korfbalclub Rodenburg blij met nieuwe website van Evonets.net!

KC Rodenburg lanceerde in februari een volledig nieuwe versie van haar website www.kcrodenburg.nl. De vorige website was verouderd en er ontstonden steeds meer haperingen in de werking ervan. Tijd om aan de slag te gaan.

Een wens van KC Rodenburg was een frisse en gebruiksvriendelijke website, óók voor mobiel. “Voor buitenstaanders is goede informatie erg belangrijk” zegt Bart, voorzitter van KC Rodenburg. “Je wilt weten wie je moet hebben voor welke zaken en waar je je kunt aanmelden voor een eerste training, hoe dat gaat en op welke dagen dat dan zijn. Als nieuw lid moet je je makkelijk kunnen opgeven. En, héél belangrijk, je wilt weten wat het kost. Dat soort dingen moeten binnen een paar klikken bereikt zijn en duidelijk en helder weergegeven.”

Omdat KC Rodenburg uit vrijwilligers bestaat moest de website ook makkelijk te onderhouden zijn. Gelukkig was er via een bestaande kring het bedrijf Evonets.net bereid om een gehele nieuwe website te ontwerpen met erg veel gebruiksgemak. Het IT bedrijf bood Rodenburg alle oplossingen, van webdesign tot aan de hosting en mailing.

“Het belangrijkste uitgangspunt van onze club is dat iedereen – van jeugdlid, ouder tot aan sponsor – zich thuis voelt bij KC Rodenburg” zegt de voorzitter. “Ongeacht je rol binnen de club, willen we het leuk hebben met elkaar en vinden wij de onderlinge sociale verbondenheid erg belangrijk. Gezelligheid, gelijkwaardigheid, gezamenlijkheid en het familiegevoel zijn voor ons belangrijke kernwaarden.”