We mogen weer! Herstart competitie

Beste allemaal,


We kunnen weer beginnen met de competitie, yes!! 
Dat betekent dat vanaf dit weekend de competitie weer start voor de jeugd en senioren breedtekorfbal. Senioren wedstrijdkorfbal start volgende week. Check de app van de KNKV voor het actuele wedstrijdschema.
Ook het publiek is weer welkom om de teams aan te moedigen! Wel hebben we nog te maken met een aantal voorwaarden. Zoals het houden van 1,5m afstand (m.u.v. huishouden), een mondkapje bij verplaatsing. en het scannen van QR-code bij binnenkomst van de hal.
Hiervoor willen we graag een beroep doen op de ouders. We willen jullie vragen onderling af te spreken wie bij de ingang van de zaal de QR-codes wil checken (vrijwilligers, zoals een coach of scheidsrechter hoeft geen bewijs verplicht). Hiervoor moet je de coronacheck scanner app downloaden, dit kan gemakkelijk in je appstore 

Daarnaast doen we een beroep op een ieders eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot het naleven van de coronaregels. 
We hopen dat iedereen hierin mee wil helpen zodat we weer mooie wedstrijden kunnen beleven met elkaar.
Tot snel in de sporthal!! 

Voor de meest recente vragen verwijzen we je naar knkv.nl/faqcorona