Oldstars Walking Korfball start in mei 2022

Oldstars Walking Korfball is een korfbalvorm voor 55-plussers en is geschikt voor oud-korfballers die gestopt zijn en voor senioren die nog nooit hebben gekorfbald en op zoek zijn naar een sportieve invulling van hun vrije tijd. Met deze vorm, waarbij rennen en springen niet voorkomen, kunnen 55-plussers hun conditie op peil houden, werken aan een gezonde levensstijl en een sociaal netwerk opbouwen. Uiteraard staat het plezier voorop!

Samen met Marten Vogt, oud-Rodenburger met ervaring bij het opzetten van deze korfbalvorm, heeft de ledenwervingscommissie de eerste stappen gezet om Walking Korfball op te starten binnen onze club. Om een goede invulling aan het Walking Korfball te kunnen geven, heeft Anne Wiersma bij het KNKV hiervoor een trainerscursus gevolgd. Het is de bedoeling hier nog een tweede trainer aan toe te voegen. De ledenwervingscommissie werkt op dit moment aan de randvoorwaarden zodat we in mei kunnen starten met een goed georganiseerd Oldstars Walking Korfball.

Ben je geïnteresseerd, houd dan de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.