Teams van de week bij de thuiswedstrijden van de Rodenburgselectie

De zaalcompetitie is herstart en is een halve competitie geworden. Hieruit volgen mogelijk nog beslissingswedstrijden die we nu nog niet kunnen voorzien. De thuiswedstrijden voor de Rodenburgselectie zijn (na wat verschuivingen) bekend en hiervoor nodigen we graag teams van de week uit om deze wedstrijden met de selectie te beleven. Net als de spelers worden jullie voorgesteld aan het publiek. Er volgt nog informatie over hoe laat je er moet zijn en wat er allemaal gaat gebeuren. Natuurlijk mogen jullie familie en broertjes en zusjes meenemen. Wij nodigen de F- E- en D-jeugd graag uit op onderstaande data:

Zaterdag 12 maart: de D-jeugd

  • 15.30 uur Rodenburg 1 – Noordenveld 1
  • 14.15 uur Rodenburg 2 – Noordenveld 2

Zaterdag 19 maart: de F- en E-jeugd

  • 15.30 uur Rodenburg 1 –  De Waterpoort 1
  • 14.15 uur Rodenburg 2 – De Waterpoort 2