Hoofdtrainers en Hoofdsponsor bekend!

Hoofdtrainers volgend seizoen
Wij zijn blij te kunnen melden dat wij 2 hoofdtrainers hebben aangesteld. Michel Daling en Matthijs Roelfsema nemen m.i.v. volgend seizoen het vlaggenschip (sen. 1) voor hun rekening. Zij zetten de lijnen uit voor de eerste 3 seniorenteams en zullen hierbij nauw samenwerken met de trainers van het 2e en 3e team. Naast de selectie zullen zij zich inzetten voor het jeugdbeleid. Beide heren, de één met een rood/wit hart en de ander met een blauw/wit hart, hebben er net als wij alle belang bij dat deze samenwerking gaat slagen. Met de trainers voor het 2e en 3e seniorenteam zijn wij nog in gesprek.
Uit bovenstaande is op te maken dat wij streven naar 4 trainers voor 3 teams. Deze samenstelling geeft meer flexibiliteit aan de trainers. Ze willen niet alleen werken aan een sportieve prestatie maar ook oog hebben voor het groepsproces bij het samengaan van de verenigingen.
 
Hoofdsponsor volgend seizoen
HHZ wordt volgend seizoen de hoofdsponsor van onze samenwerkingsvereniging. Wij zijn verheugd dat Harke als huidige hoofdsponsor van Rodenburg, samen met ons de overstap wil maken. De naam HHZ zal gedragen worden op de nieuwe shirts van senioren 1, 2 en 3!
 
Nieuwe clubnaam, shirt en logo
De imagingcommissie heeft de stemmen geteld. Ruim honderd leden en belangstellenden hebben gestemd. Om de naam op een leuke manier kenbaar te maken, buigt de imagingcommissie zich hier komend weekend over. Zij zijn voornemens de naam volgende week bekend te maken.
Om allerlei praktische redenen is het belangrijk de naam op tijd kenbaar te maken. Voor het nieuwe shirt met logo ligt dat een beetje anders. Jullie moeten nog even geduld hebben tot eind mei. We zullen er dan echt even een moment van maken met elkaar.
 
We hopen snel bij jullie terug te zijn met meer informatie!