Sterrenslag, een chinees buffet en samen proosten op de toekomst!

Sterrenslag, een chinees buffet en samen proosten op de toekomst!
Het is gelukt! Voor zaterdag 9 juli hebben we een sportief, smakelijk en gezellig programma in elkaar gezet om het korfbalseizoen af te sluiten, terug te blikken op 53 jaar KC Rodenburg en samen te proosten op de toekomst van KVW’22.

STERRENSLAG(van 14-16.00 uur).
Deelname vanaf 8 á 9 jaar.
We beginnen de middag met Sterrenslag, geheel georganiseerd door Olivier Events uit Tolbert. Actief, spannend en hilarisch. Er staan diverse (ludieke) spelonderdelen én een echte stormbaan op het programma. Rokvoetbal zorgt voor een grote glimlach op de gezichten: hilarisch voetballen met grote rokken aan. Racen op skippyballen: dat is toch nog wel pittig hoor! Al stuiterend het parcours afleggen en maar hopen dat je sneller bent dan de ander. De skilattenloop vraagt om goede samenwerking: met z’n allen in één ski, als dat maar goed gaat… Met de Funslang en Sumo Worstelen staan er nog meer vrolijke spellen op het programma. De grote finale wordt gevormd door Touwtrekken. Welk team is het sterkst? Sterrenslag legt jullie ‘talenten’ bloot.
LET OP: Deelname is op eigen risico. Publiek is natuurlijk van harte welkom (als je niet mee kunt doen).
 
SPRINGKUSSEN CARROUSEL (tot 20.00 uur ’s avonds)
voor de jeugd tot 8 á 9 jaar.
Voor de jongere jeugd hebben we een superleuk springkussen geregeld. Daarnaast zullen we nog wat andere spellen neerzetten zodat ook zij zich goed kunnen vermaken. We vragen ouders of opa’s, oma’s (zelf) toezicht te houden op de spelende kinderen.
LET OP: spelen op het springkussen is op eigen risico.
 
CHINEES BUFFET (vanaf ongeveer 18.00 uur)
Dit jaar laten we voor iedereen die zich opgeeft een heerlijk chinees buffet bezorgen. Hiervoor vragen we een bijdrage van € 5,– per persoon.
 
BORREL
Na het buffet nodigen we je uit om er een gezellige avond van te maken met elkaar! We kunnen herinneringen ophalen, gezellig kletsen en proosten op de toekomst!
 
Het bestuur nodigt alle (oud)leden en betrokken Rodenburgers van harte uit voor deze dag!
 
Opgeven kan in de kantine op de flipovers in de hal of via bestuur@kcrodenburg.nl. Laat duidelijk weten waar je je voor opgeeft, voor sterrenslag en/of het chinees buffet. Kom je alleen in de avond dan hoef je je niet op te geven. Het is gewenst om je voor sterrenslag individueel op te geven.
 
Twijfel niet en geef je op! We zien je graag.
 
Vragen kunnen gesteld worden via bestuur@kcrodenburg.nl.