Commerciële commissie

De commerciële commissie (comcom) bestaat uit Willy de Boer, Siska de Lange, Riëlle Langedijk, Annemieke van den Berg en Wilma Hoenderken.

De comcom houdt zich bezig met het werven en behouden van sponsoren, extra opbrengsten door nieuwe acties te creëren en de geplande acties naar een hoger niveau te brengen.

 

Voor dit seizoen staan in ieder geval de komende acties gepland:

Wat:

Wanneer:

Grote Clubactie

September/oktober

Jumbo kerstpakketten inpakken

November/december

Poiesz-actie (mits we hiervoor worden ingeloot)

Februari

NL-doet vrijwilligersdag

Maart

TT Assen

Juni

Streekproductenmarkt Nienoord

Elke maand

Evenementen Rodenburghal, Sikko Cazemier

Eventueel

We hopen dat vele van deze acties dit seizoen door kunnen gaan. Uiteraard onder voorbehoud van de ontwikkelingen door het coronavirus.

 

De comcom kan niet alles alléén. We zullen dus ook dit jaar weer een beroep op de leden en vrijwilligers doen om het één en ander weer tot een succes te maken. Alles  valt of staat met (de inzet van) vrijwilligers! We zullen jullie persoonlijk benaderen voor de acties maar houd ook de nieuwsbrief, de website en Facebook in de gaten voor de acties en meld je aan.

 

Lijkt het je leuk om ook in de commerciële commissie te zitten of heb je leuke ideeën voor een leuke sponsoractie? Meld je dan aan via comcom@kcrodenburg.nl of spreek één van de leden een keer aan. Wij zijn altijd op zoek naar versterking en goede ideeën!