Kantine commissie

‘Na de training even uitblazen met (of zonder) een drankje, een potje poolen of even bijkletsen met je teamgenoten?’, ‘In de pauze van een wedstrijd of na de wedstrijd even een kop koffie drinken, een kop soep eten of zo’n overheerlijke gehaktbal?’ of ‘Dansen op een feest dat door de accie is georganiseerd?’

 

Dat (en nog veel meer!) kan in de kantine van KC Rodenburg!

 

De kantinecommissie zorgt samen met veel andere vrijwilligers dat tijdens het veldseizoen alles in de kantine reilt en zeilt. Toch komt daar nog een hoop bij kijken. De commissie is verantwoordelijk voor de indeling van de kantinediensten, de inkoop van eten en drinken voor de kantine en de  administratie die hierbij komt kijken.

Maar ook voor de inname van de kleding en het verstellen daarvan aan het einde van het seizoen, de verkoop van rokjes/broekjes en sokken met het KC Rodenburg logo en de coördinatie van de schoonmaak.

 

De kantinecommissie bestaat uit:

  • Siska Wieland
  • Tamara Hulst
  • Renate Hulst
  • Maurits Oostindiër

 

Dit jaar is het assortiment uitgebreid. Zo zijn er nu ook warme snacks uit de airfryer te koop, zoals patat, kroket/frikadel en borrelhapjes.

 

Zonder de inzet van vrijwilligers kan de kantine niet blijven draaien, daarom worden spelers vanaf de A-junioren en vrijwilligers die zich hebben opgegeven ingedeeld voor kantinediensten. Daarnaast is KC Rodenburg dit jaar begonnen met het inzetten van ouders voor kantinediensten (al dan niet opgegeven) en in de schoonmaakploeg.