PR-commissie

De PR commissie is hét centrale punt voor het verstrekken van informatie aan leden, ouders van leden en/of derden. Denk bij derden aan bijvoorbeeld de regionale kranten. De informatie die van belang is voor de (ouders van) leden verstrekken wij via de nieuwsbrief. Belangrijke items sturen we zo snel mogelijk door. Items die kunnen wachten proberen we zo veel mogelijk te verzamelen zodat deze in één nieuwsbrief verstuurd kunnen worden om overzicht te houden.

Zeker in deze bijzondere tijd waarin er door corona snel veranderingen plaatsvinden zorgt de PR er voor dat alle informatie zo snel mogelijk bij de leden en ouders terecht komen.

 

Bijna alle informatie is ook terug te vinden (al dan niet beveiligd) op kcrodenburg.nl. Wij zorgen ervoor dat de website altijd up-to-date is.

 

Ook heeft de PR als doel om de vereniging sterker te profileren binnen de regio. Dit seizoen willen we dit samen met de TC oppakken.

We proberen zo actief mogelijk te zijn op sociale media, de website en de lokale kranten.

 

Wij zouden graag de club nog beter willen profileren, dus heb je ideeën dan horen wij die graag!

 

Dit seizoen bestaat de commissie uit Maurits Oostindiër en Hilde Hielkema. Wij kunnen dus ook zeker nog wat hulp gebruiken! Als je het leuk vindt om je bezig te houden met websites, nieuwsbrieven en/of social media en mee wilt denken over de PR van KC Rodenburg, dan ben je van harte welkom om bij ons aan te sluiten!

Of heb je tips of ideeën voor ons, schroom niet en spreek een van ons aan of mail naar pr@kcrodenburg.nl!